4 Temmuz 2012 Çarşamba

akyel nakliyat izmir ve akın nakliyat izmir

akyel nakliyat izmir ile alakalı yapılan açıklamalara bakabilir, akyel nakliyat izmir ile alakalı daha çok bilgiye arşivimizden ulaşabilirsiniz.akyel nakliyat izmir ile birlikte izmir nakliye firmaları, akın nakliyat, evden eve nakliyat fiyatları, izmir evden eve nakliyat firmaları, evtaş izmir, gibi konularda da bilgi vereceğiz.

akın nakliyat izmir
akın nakliyat izmir makalesinde ki düşüncelerinizi ve bilgilerinizi bizlerle paylaşmak için yorum sayfası kısmını kullanabilirsiniz. akyel nakliyat izmir makalemizde sizler için akın nakliyat izmir konusuna da yer vermek düşündük ve bu yazı ile ilgili daha fazla içeriği web sitemizde bulabilirsiniz.

evden eve nakliyat izmir
evden eve nakliyat izmir makalesinde ki fikirlerinizi ve bilgilerinizi bizimle bildirmek için yorum sayfası bölümünü inceleyebilirsiniz. akyel nakliyat izmir yazımızda sizler için evden eve nakliyat izmir makalesinde da yer vermek düşündük ve bu makale ile alakalı birden fazla yazıyı sitemizde görebilirsiniz.

güventaş nakliyat izmir
güventaş nakliyat izmir ilgili aradığınız daha çok konuya blogumuzda inceleyebilirsiniz. Bu konuda sizler ile daha fazla akyel nakliyat izmir makalesi altında yer sağlayacağız. akyel nakliyat izmir paylaşımımızı da benzer ilgili olan güventaş nakliyat izmir konusu ile alakalı ileri yayınlarda daha fazla konuya web sitemizde geniş yer vermeye çalışacağız.

izmir nakliye firmaları
izmir nakliye firmaları yazısında ki fikirlerinizi ve bildiklerinizi bizimle paylaşmak için yorum yapma bölümünü kullanabilirsiniz. akyel nakliyat izmir konumuzda sizler için izmir nakliye firmaları konusuna da yer bulundurmak istedik ve bu konu hakkında daha çok konuyu web sitemizde bulabilirsiniz.

akyel nakliyat izmir konusundaki yorumlar nelerdir, akyel nakliyat izmir meselesini içeren bilgilere sitemizden bakabilirsiniz.

1 yorum:

  1. 15.05.15 de evimizi AKYEL NAKLİYAT ile taşudık.Taşınma sırasında kendilerini dikkatli olmaları konusunda defalarca uyardım.Sonuç kaçınılmazdı.Defalarca firma yetkililerini aradım her defasında geleceklerini ödeyeceklerini söylediler
    Aradan 15 gün geçti Şirket sahibi Bayram Bey gayet kaba bir uslupla işimiz gücümüz var hiçbirşey ödemiyoruz dedi.VERİLEN ZARARLAR
    SALON:Tepe Home'dan 20 gün önce aldığımız 2 adet üçlü koltuğun kumaşını yırttılar ayaklarını kırdılar çizdiler Salon avizemizi kırdılar
    Çocuk odası:yeni alınan kütüphane ve masayı ezdiler çizik içinde bıraktılar
    BANYO:Işıklı aynayı kırdılar
    MUTFAK:Tabakları ve çamaşırlığı kırdılar

    YanıtlaSil

Blog Arşivi